Over onze Roti

Volgens grootmoeders recept..

Over onze Roti


Als restaurant willen dat mensen weer gaan genieten van hoe roti moet zijn. Wij kennen de belevenis nog van vroeger van huis uit en maken roti op traditionele wijze. Uniek is dat wij huisgemaakte masala serveren. Dit recept is generatie op generatie doorgegeven en daar is een reden voor. Het is namelijk heerlijk!

Met de handen uit de THALI

Roti eet je met de handen. Natuurlijk is er bestek voor de mensen die dat willen. Maar de echte belevenis mag gewoon. Daarom dat wij de roti ook serveren in originele thali’s.

Open keuken

Bij ons is het LIVE COOKING. Door onze open keuken kunt u zien hoe wij direct vers uw roti bereiden. Wij hebben hygiene hoog in het vaandel en zijn trots er op dat wij echt vers bereiden.

Exotische drankjes

Wij hebben diverse huisgemaakte sapjes waar je van kunt genieten. Traditioneel Mango Lassi, Dwata en vele anderen. Kom gezellig proeven.

De koffie moet goed zijn

Natuurlijk kan er gegeten worden, maar even rustig een drankje doen binnen of op ons terras is goed mogelijk. Bijzonder is onze koffie uit onze exclusieve koffiemachine. De koffie wordt bereid in verschillende lagen en druk vanuit de machine. Wat houdt het in? Kom gewoon het verschil proeven.

Bottelaarpassage 106 - 108 | Almere-Stad